suck

var hos min bästis och hänga och alla andra prata om sina knullkompisar och hångel och grejer. dom alla tar det så för givet. klart, dom är attraktiva och folk stöter på dom och dom får hångla och ha sex och allt det där.

nu när jag inte dricker mer så mår jag inte helt lika dåligt över saken mer, jag har liksom accepterat att jag inte är attraktiv. men jag har svårt att förstå VARFÖR. jag är helt rolig och jag luktar inte illa och har bra stil. men det har ALLTID varit så att jag bara inte får kontakt med folk. blir ju lessen av att höra hur alla andra bara seglar från snygging till snygging och jag har seriöst en sån känsla att jag aldrig mer ens kommer att hångla med nån. någonsin. och det får jag bara leva med. försöka att inte bli bitter och ägna mig åt andra saker. 

mina kompisar sa att jag är för cool och ingen vågar prata med mig för jag har en aura av "ät skit jag bryr mig inte om dig för jag är bättre än du". och att dom alla typ varit rädda för mig innan dom lärt känna mig och fattat att jag inte är distant och elak utan bara helt sjukligt blyg.

måste jobba på detta. det kan ju vara bra att nu vara på resa i en månad och tvingas att umgås med folk. är dock rädd att mina bekanta som jag reser med tycker att jag är lam.

är helt livrädd inför resan. är orolig över hur Hjördis ska klara sig, hon är så himla känslig. och är rädd att planet störtar eller att nån mördar mig när jag sover. borde vara helt sjukt into men jag sku bara vill stanna hemma. jag är nog inte normal.

Publicerad 16.04.2017 kl. 00:37

hurra

idag hände nåt fantastiskt som aldrig hänt tidigare. jag blev ÄCKLAD av cigarettlukten när alla rökte.

fantastiskt. är såklart rädd att jag ska få återfall men just nu känns det faktiskt som om jag slutat röka för tanken av cigaretter känns riktigt vidrig. förut har jag riktigt sukta efter cigaretter och har aldrig kunnat hålla mig om andra runtomkring mig rökt.

mycket bra. känner stor optimism.

Publicerad 16.04.2017 kl. 00:31

nåväl

åtminstone har jag varit nykter och rökfri i en månad nu. så det känns bra. men jag märker också att jag är mycket mer on edge för jag måste hantera mina känslor. jag har gråtit jättemycke. inte bara pga exet och hans semester men för att jag suger på mitt jobb pga noll inspiration och jag vill ringa mamma och gnälla men hon är död och VITTU.

kanske bra att åka på semester nu. jag känner mig stressad, fragil och ledsen. men samtidigt mer mig själv och ärligare och mer liksom... hur ska jag förklara.. på samma våglängd med mitt sanna jag eftersom jag inte är råddig av alkohol.

kanske det här bara är nåt man går igenom när man måste lära känna sig själv igen och dessutom göra en massa saker utan alkohol och cigaretter och skit. jag tycker synd om mig själv just nu men jag känner starkt att jag nog är på rätt väg. men det är SVÅRT. både att inte dricka, och att försöka acceptera sig själv och sluta med bantande och skit. 

just att acceptera sig själv är definitivt det svåraste. jag har alltid sett mig själv som jätteful, så det är svårt att bryta bort från det. men faktum är ju att jag är varken sämre eller bättre än nån annan.

Publicerad 12.04.2017 kl. 01:02

grrrrr

vilken skit skit skiiiiiiiiiiiiit dag.

har helt galet mycket jobb innan jag sticker men NOLL inspiration och alla jobb är sånädär "jaaa vi vet inte vad vi vill ha. har inget material heller. gör ba nåt CRAZY. RITA NÅT ROLIGT". ät skit alla. känns att jag försöker springa i SLEM.

har inte fått nåt vettigt gjort idag. har bara städa som en dåre så jag ens har gjort nånting. notera att mitt ex är på exotisk semester med sina nya flickvän. grät lite. inte för att jag vill ha honom tillbaka men för att jag är avundsjuk på att han genast hitta en ny och jag är fulast i världen och ingen vill ha mig och jag sitter hemma och är en världelös grafiker och jag åt nå 27 sushibitar vilket är typ onormalt och JAG ÄR EN SÅN SJUK LOSER.

 

Publicerad 12.04.2017 kl. 00:56

lördag

såg en gammal vän på tv. vi har inte haft kontakt på många år för vi var båda ganska uppskruvade på varsit håll senast vi umgicks. hon hade modigt ställt upp i ett program om fel diagnos och psykmediciner för att berätta sin historia.

jag blev jättglad av att se att hon mår bra och messa henne efter programmet och vi prata ganska länge. vi ses sen när jag kommer hem från resan, ska bli kul. vi är båda helt annorlunda människor nu. eller liksom samma men bättre.

borde nu fara på en fest men tror jag stannar hemma och bara tar det lugnt, känner att det gör nu bra.

 

Publicerad 08.04.2017 kl. 20:24

fest

var på skivbolagsfest med skitmycke gratis sprit.

var lite nervös på dagen men försökte att inte tänka på det. när vi kom dit såg rieslingen VÄLDIGT lockande ut men jag resonera att om jag dricker vin så har jag snart en cigg i käften och sen är allt förstört. 

men känslan gick om väldigt snabbt och sen var det jätteroligt! alltså verkligen, mingla och hade mig och träffa en massa fina människor. kände mig inte alls osäker utan fick tvärtom lite extra boost av att jag kan mingla utan att behöva dricka. 

är helt sjukt stolt över mig själv. 

 

Publicerad 07.04.2017 kl. 00:52

resefeber 2

det absolut vikigaste inför resan är nu gjort. dvs kontakta folk jag utsett som möjliga adopterare ifall nåt händer åt mig på resan och tvinga dom att lova att ställa upp (alla sa ja).

för kissorna är ju mina barn. FATTAR INTE HUR JAG SKA KLARA MIG UTAN DOM I EN HEL MÅNAD.

Publicerad 03.04.2017 kl. 12:45

resefeber

oh shiiiiiiiiit.

sista vaccineringen på fredag, har mejlat alla kunder att jag ska på semester.

BARA TVÅ VECKOR KVAR! är helt galet nervös. mest för flygandet och såklart över hur kissorna ska klara sig.

huh huh.

Publicerad 03.04.2017 kl. 10:29

minimalism

kolla igår på en dokumentär om Minimalism på Netflix. den var sjukt inspirerande. till exempel att man behöver bara 33 plagg i sin garderob och det omfattar alltså kläder, accessoarer, väskor och skor. och man ska sätta sina pengar på resor, inte made in china skit.

jag har under dom senaste tre åren gjort av mig med säkert 70% av allt skit men garderoben pöser över så det ska jag ta itu med nu och bygga min egen 33-garderob. sen har jag ganska mycket diverse småsaker på hyllor och i lådor, dom ska bort.

min kattvakt (vars mamma är veterinär och jobbar på kattklinik hello världens bästa kattvakt) ska bo hos mig med sin flickvän medan jag är på resa så nu är en bra tidpunkt att rensa ordentligt, så är det trevligare för dom också sen att vara här. 

 

Publicerad 03.04.2017 kl. 08:26

hm

jag har helt sjuk morkkis över dethär (man borde ju inte tänka på sig själv i såna här situationer) men igår när jag kom hem slog det mig att "hej. massor med människor rökte igår när vi stod där och tittade på räddningsoperationen. jag sku ha kunna pumma en cigg för att lugna ner mig" men jag gjorde inte det. jag BEHÖVER inte tobak för att lugna ner mig.
Publicerad 02.04.2017 kl. 15:01

...

tog sista spårvagnen hem. strax före min hållplats hördes ett ljud, spårvagnen tvärstanna och kusken börja skrika hysteriskt.

en kvinna hade sprungit framför spårvagnen. polis och ambulans kom, nån hitta en väska och ett brev på gatan en bit bort. självmordsförsök.

dom lyfte upp spårvagen, polisen sa att hon kommer säkert att överleva.

vi gick hem samma väg med några grannar, helt satans uppskärrade. tror inte jag kommer att sova inatt.

vadå att det här sätter ens egna jävla lilla gnäll i perspektiv.

Publicerad 02.04.2017 kl. 02:20

framsteg

kände mig relativt nere pga jobb och noll karriär när jag for ut igår. men det var sen helt roligt, var på middag men min vän Meri och prata ut min ångest och hon sa att hon har helt samma fiilis ibland (hon är stylist). så det hjälpte.

sen for vi till Shokans öppningsfest. där var SÅ MYCKET GRATIS SPRIT. men jag höll mig och bad alkoholfria drinkar. mycket bra.

noterat:

- jag har noll lust att röka då jag inte dricker. kan stå ute på rökrutan och umgås med rökande kompisar men vill inte själv ha. DETTA HAR ALDRIG HÄNT. seriöst. det är sjukt. 

- har haft äcklig exem på armarna i flera år, den har försvunnit.

- var just i duschen och notera att jag kunde se mina tår när jag titta neråt vilket inte hänt på ett tag så jag antar att jag gått ner i vikt trots noll bantande. 

- var igår ute och äta och på krog. det gick ynka 18 euro. 

 

Publicerad 01.04.2017 kl. 13:50

blä

jag vill inte gå ut.

igen en dålig dag av morgonförlamning, ångest och oro. slapp inte upp ur sängen. nu på soffan i pieruverkkare med laptop. inte så motiverande arbetsmiljö.

känner mig helt sjukt misslyckad. känns att alla andra är framgångsrika och coola och jag är ba helt has been och kan ingenting.

ikväll Cheeks nattklubbsöppning. voj jesus. vill bara gömma mig i toaletten.

Publicerad 31.03.2017 kl. 13:48

noll motivation

har typ kris. känner att jag int alls slipper framåt i min karriär. borde göra nåt. efter semestern måste jag ta tag i saker.

- skaffa mer jobb som är coola (i nuläget gör jag ganska mycket sånt som jag mer eller mindre skäms för. och tror att kunderna också märker det för vår största kund har just droppa oss och även om min chef sa att det inte påverkar mig och att vi har massor med jobb är jag ändå livrädd för att få sparken och bli arbetslös. liksom jag har en hyra på 1150 e och tre katter att ta hand om. men om jag får sparken så flyttar jag till skären. så typ jag blir inte hemlös ändå thank god. men det sku nog vara tråkigt att bo på landet igen.)

- göra mer egna grejer, har i år drömt om att designa och sälja en egen kalender, i år ska jag vittu få det gjort. vill typ göra nån härlig kalender som är proppad med ilusstrationer och livsvisdomar och listor och vacker typografi och kattbilder och spellistor och girl power och typ ALLT.

- skapa konst

- läsa mer och bli inspirerad. är en fånge av reality-tv och mina egna svarta tankar. 

 

Publicerad 31.03.2017 kl. 13:39

ändrade planer del 2

vi var just på väg till flottan till Sveaborg när Anskus nån kompis ringde och fråga om vi ville komma på Iholla-seriens säsong 4 lanseringsfest. jag ÄLSKAR ju trashy reality-tv så jag blev överlycklig. vi fick se 4 första episoderna. MYCKET lovande. det blir en bra säsong!

där var också lansering av nya cidersmaker så jag var lite att "shiiiiitttttttt" men tänk! en av dom nya smakerna de facto alkoholfri Somersby-cider och sen var jag helt att "JA! DETTA ÄR ETT TECKEN FRÅN UNIVERSUM! VITTU JOO!"

Publicerad 30.03.2017 kl. 21:54

Senaste kommentarer

23.04, 21:18suck av en som läser
16.04, 13:29suck av Kugge
11.04, 23:45lördag av tommix
07.04, 07:32fest av Linn
02.04, 11:18... av ansan