snällhetsfällan

egentligen har jag ingen rätt att gnälla. det är ALLTID jag som saboterar förhållandet.

nu en snabb självanalys om varför det alltid skiter på sig.

- även om jag är småfet, klipper håret själv och alltid är täckt av katthår är jag EXTREMT ytlig. inte sådär att mannen måste vara fysiskt perfekt, det bryr jag mig inte om. men stilen måste vara perfekt. skorna måste vara av rätt märke, stilen måste vara bra. och det är kanske int helt bra att välja sin partner bara utgående från deras coolhetsfaktor. social status är också viktig för mig (JAG LÅTER HEMSK JAG VET).

- när jag väl sen blir ihop med nån faller jag snabbt in i en fälla av att fixa middagar och köpa fina presenter och vara en allmän pushover. sen är det helt omöjligt att slippa bort ur denna "snällhetsfälla" och man är helt fucked och inser tillslut att man är en hemmafru/slav. 

- jag KAN inte prata känslor. jag hatar hatar hatar det. så sen när snällhetsfällan lett till bitterhet som leder till att man inte vill ha sex mer för man typ hatar mannen redan vid det här laget så vill jag inte prata. och eftersom jag är sjukligt konfrontationsrädd dumpar jag mannen via sms eller liknande.

det här med snällhetsfällan är alltså där var allt börjar gå åt helvete. jag kan inte heller skylla mina ex för det för det är jag själv som skapat problemet och dom har sen bara trott att jag ÄLSKAR att laga middag och gå till matbutiken och städa och byka deras kläder och "nej gulle jag ba suger av dig du behöver inte bry dig om mig". jag blir liksom helt patetisk.

vilket är helt weird för annors är jag än total bitch.

Publicerad 24.01.2017 kl. 23:08

dejt med mig själv

tänker gå på torsdag på dejt med mig själv istället. jag för mig själv till sushibuffa och sen bjuder jag mig själv på vin och går och köper en ny parfym åt mig själv.

ät skit alla män. SUSHIBUFFA!

 

Publicerad 24.01.2017 kl. 20:48

nobb nummer 3

min kompis som sku fixa mig på dejt med sin mans kompis sa att hon sku kolla med honom igår men hon har inte hört av sig.

han har garanterat googlat mig och hittat nåt hemskt. jag visste ju att min karriär inom dvärgporr skulle komma tillbaka och bita mig i röven.

groomar nu alla (dvs en) singla män på jobbet. snart är det ju emma-gala igen vilket betyder gratis sprit och desperation som bara finns på efterfestens efterfest.

Publicerad 24.01.2017 kl. 20:37

fläskångest

eftersom jag nu bor på Busholmen så går jag mycket mer och är inte helt lika fet som jag brukar vara, och orkar inte heller riktigt bry mig.

mina ca 10 överlopps kilon betyder att jag kan svulla i sushi, pizza, vin, godis och chips och det är ju för helvete LIVET. jag totalvägrar att banta. men jappen jag kanske ska på dejt med lär vara i sjukt bra kondis för han går på gym.

och ÄNNU värre än att gå på dejt med nåt monster är ju att man själv är monstret på dejten.

mitt enda hopp är att han är en feeder.

Publicerad 23.01.2017 kl. 23:21

kändis

var idag till Akademen för att plocka upp ett ex av HBL, för där är en artikel om mig och katterna. till min förfäran var det en enorm (ful) bild på mig på OMSLAGET. jag var tre gånger större än Melania Trump.

jag tog tidningen och nån random äijä stod där brevid och var att "är det du på omslaget? är du en kändis? kan jag få ditt telefonnummer?"

nej, nej och NEJ.

men bra att veta hur man kunde få kuk om det blir RIKTIGT desperat. bara gå nånstans och stå med tidningen. här nalkas kändisligg!

Publicerad 23.01.2017 kl. 23:14

dejthelvete 2

efter mina Tinder-fiaskon raderade jag appen. 

nån vecka sen fråga en min kompis och hon skulle få fixa mig på dejt med en hennes kompis. då sa jag NEJ men nu när vi sågs på lördagen och hon sa att han är supertrevlig och hennes man komppade så tänkte jag att "okej då". såg dessutom bild på honom, han hade bra stil (VIKTIGT) och ett sånt där utseende att om han är en siisti typ så blir han skitsnygg. ni vet vad jag menar.

dom hade visa bild på mig åt honom och han tyckte jag såg bra ut och till min förfäran sa han också att han nog vet vem jag är. HUR? VARFÖR? gud vet vad det finns för skit på nätet om man googlar, allt från att jag är en alkkis (här) gråt över Kent (här) och allmänna stalkervideon (här) och att jag är en galen kattfanatiker (här)

kanske det är HAN som är stalkern som mördar alla mina andra dejttar?

 

Publicerad 23.01.2017 kl. 23:04

dejthelvete

jag har nu varit singel i ungefär ett halvår.

så jag bestämde mig för att nu äntligen ladda ner Tinder igen. det var ett ENORMT misstag. två dejter nobbade mig. sådär att dom tyckte jag var FANTASTISK och chat hit och dit men dom aldrig kom på dejten. två. TVÅ. vad är oddsen?

aldrig har det kännats mer aktuellt att ligga hemma i fosterställning och lyssna på Kent och snorta rödvin.

men i hemlighet hoppas jag att jag har nån sexig stalker som mördar alla andra som vill gå på dejt med mig.

 

Publicerad 23.01.2017 kl. 21:35

så vad HAR hänt?

jo ni. jag är fortfarande fet och sur. och singel. jag dumpade pojkvännen för nå ni vet hur det brukar gå. plötsligt är man bara där och är så platonisk att man vill gråta.

har också flyttar till Busholmen. jag älskar Busholmen. jag har en enorm balkong (katterna är SÅ nöjda) och ett badrum som är större än mitt förra sovrum.

Publicerad 23.01.2017 kl. 21:33

smygbloggen

jag hade typ glömt att jag hade den här bloggen. sku googla min och Tommix patetiska Kent-video och hamnade här.
Publicerad 23.01.2017 kl. 21:32

ja ja

normal förälder: "oj vad roligt att ni funderar på att flytta ihop!"

min pappa: "men HUR ska du ha råd med en så hög hyra sen när det blir slut?"

det är stunder som denna som jag ska minnas när jag tampas med dåligt självförtroende och minnas att det är INTE fel på mig, utan ett gräsligt inlärt tankesätt pga.. nå just sånt där.

Publicerad 07.02.2016 kl. 19:24

hjälp

jag: "alltså jag vet att vi aldrig ska flytta ihop MEN KOLLA PÅ DEN HÄR LÄGENHETEN"

båda: OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

så på måndag går vi "bara och tittar" och "för skojs skull" och "för att vi är bara lite nyfikna" på en lägenhet.

men lägenheten är så himla fin att där är säkert 70 andra par som vill ha den och två spussen med tre katter är inte så hot stuff.

fastän på papper verkar vi ju nog fantastiska; "musikproducent och art director". LOL

 

("men tänk om jag mördar dig? får nån JAG HAR INGET EGET UTRYMME psykos." "nå det är den tidens problem")

Publicerad 04.02.2016 kl. 21:33

motivation

vet ni vad som funkkar helt bäst som motivation till att förändra sina dåliga vanor? JO ATT HÄNGA UT SIG SJÄLV PÅ INTERNET.

grattis. Biffens lyxfälla är här! http://budgetspaning.ratata.fi/

Publicerad 02.02.2016 kl. 23:42

bra stuff

passligt till slutet av januari har jag redan lyckats hålla mina nyårslöften! - dricka vin med vänner och äta mycket god mat! och apropå mat så är Piece n' Love värsta succén! det är typ svårt att få bord där för det är så proppat hela tiden! är så stolt över Lotten! helt galet siisti!

Meillä on unelma -teamet är nominerade i årets SoMe Awards för Vuoden Someteko så vi far på gala nästa vecka. och så är det ju Emma galan också snart. roligt.

så allt är riktigt bra nu. vilket är roligt men samtidigt jobbigt, tänker liksom att om mamma ens sku ha fått leva ett halvt år till så sku hon ha hunnit vara med om allt det här. komma och äta till PnL, vara med i publiken och hurra på Lieminen i UMK, komma på vår konstutställning. det känns jobbigt. saknar mamma jättemycket.

Publicerad 28.01.2016 kl. 18:19

stuff

mycket kul grejer på gång. ska ha konstutsällning med en kompis i Åbo och Helsingfors i maj. SIISTI. har aldrig haft utställning eller egentligen ens gjort nåt som inte är jobbrelaterat så det blir roligt. Petteri har haft en massa utställningar redan så han är pro. fastän jag känner honon via Arnolds, han är deras produktutvecklare och annors också en känd kock. 

OCH. vår UMK-video är ute. kolla Lieminen här! jag är visuellt ansvarig för projektet, och sköter en del promo också. helt galet att se hur mina skisser och mood board bara liksom kom till liv! liksom att nåt man ritat mittiallt skuttar omkring på scenen!  är mycket MYCKET nöjd. och vänta bara tills showen!! blir helt episkt.

annars har det varit ganska lugnt vilket är bra. mitt blodtryck är så högt att jag har svindel hela tiden och det flimrar i ögonen. det är helt sjukt obehagligt. måste nu äta bättre och stressa mindre, helt klart.

 

Publicerad 25.01.2016 kl. 18:58

FAME

ingen har väl undgått den sorliga nyheten att den coolaste personen som någonsin levat, David Bowie, har gått bort.

jag och min vän Herman.

vi hade en Bowie tribut DJ-kväll på Piece n Love igår, och imorse var jag i Pöllölaakso för Tuomas bjöd in mig till sitt program och snacka Bowie.

ni kan se mig svära i direksändning på nationell tv HÄR.

Publicerad 12.01.2016 kl. 16:49

Senaste kommentarer

20.06, 12:35söndag av
12.06, 20:52möglig söndag av ansan
02.06, 13:09bläbläblä av Sabrina
01.06, 17:08bläbläblä av