den slemmiga bloggen

det börjar gå helt överstyr med romantikäcklet jag vet. förlåt.

kom just hem och var redan färdigt deprimerad över diskhögen som väntar. gick in i köket bara för att märka att allt var skinande rent och diskmaskinen var fylld. notera även att sängen var bäddad.

 

världens bästa pojkvän har varit i farten. <3

 

Publicerad 12.05.2015 kl. 19:41

aaaaaaaaaaw

det första jag såg när jag vakna idag:

finns det liksom nåt sötare än en man som SOVER MED EN SOVANDE KATT I FAMNEN?!?!

nä.

Publicerad 12.05.2015 kl. 16:59

jag döööööööööör

min måndag börja med att jag får skriva synopsis för en musikvideo och komma med förslag på det visuella och the works. JAG DÖR.

och imorgon får jag vara hela dagen på Veli Creatives studio och jobba på en animationsvideo, helt hands on. kommer att lära mig MASSOR!

jag har nu bestämt att jag ska lära mig både Premier Pro och After Effects så jag kan börja göra fabulösa videon men fabulös grafik. känns liksom att print håller på att dö ut och man måste utveckla sig själv.

och hur bra tur har jag som sen bara faller ner i en arbetsstol på ett skivbolag som vill att jag ska göra videon åt dom?! inget är mer motiverande och mer lärorikt än att bara göra.

och jag känner att jag är i en så sporrande miljö att det kommer att gå jättebra för jag känner att om jag har svårt med nåt är det bara att be om hjälp, och samtidigt litar dom så mycket på mig att jag själv får sån fiilis att "vittu det här fixar jag!!"

FANTASTISKT.

Publicerad 11.05.2015 kl. 10:06

blind date

eftersom vi tycker att det är så roligt att vara ihop är vi nu dom där jobbiga typerna som tvingar våra kompisar på blind date.

så. nu. vi har fixat ett par på blind date och det sker nästa fredag. jag ska beställa bord åt dom men VAR? har nån att rekkomendera nån mysig restaurang i stan som passar för blind date? och helst inte svindyr.

Publicerad 10.05.2015 kl. 22:00

håret

OCH TITTA. älskar mitt nya mintgröna hår. det helt kung att int behöva klippa och färga håret själv mer. skönt att inte se SÅ retard ut mer. men jag vill ha lååååånt hår. har ätit Viviscal men det gjorde ingenting. Biotin gjorde ingenting. nu har jag ätit Hairfinity men det får man ba finnar av. gaaaaaah. vill ha långt hår nuuuuuuuuuuuuuu.


Publicerad 09.05.2015 kl. 16:09

jobb jobb

har SÅ roliga jobb på kommande att jag håller på att storkna. Maija Vilkkumaa, Chisu, Anna Puu, Ellinoora, Mitra.. värsta girl power sommaren liksom. :D

här är Annas nya låt som släpptes igår. den är UNDERBAR.

Publicerad 09.05.2015 kl. 12:56

världens mest romantiska flickvän

morgonsex (awesome). sen steg vi upp och koka kaffe. sätter oss på soffan.

jag ba " JA DET DÄR GJORDE HÖRDU GOTT! SKÅL!"

markku: "du SKÅLA just med mig för att du fick sex. DU ÄR SÅ ROMANTISK."

"JAG VET"

Publicerad 09.05.2015 kl. 12:48

bästa sommaren ever

kommer att vara småfet men skit i det, sommaren kommer att bli helt EPIC.

- vi har en massa fantastiska skivor som ska ges ut (= sjukt roliga jobb)
- RIDE KOMMER TILL FLOW (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- Markku lova fixa så jag och min arbetskompis Iiu får vara sommarens DJ's på M-bars terass. HELT KUNG. vi ska åka till London på inspirationsresa (viktigt när man är hipster DJ)

Publicerad 05.05.2015 kl. 23:08

sommarfetton

tänkte vara snäll (läs: needy) och köpa bulla från Kanniston Leipomo imorse och sen kom jag till jobbet och alla var på diet / på väg till radion / på låtskrivarläger / just ätit / på möte så jag har ätit en massa bulla (när jag nu ändå köpte dom) + 30 kilo annat skräp.

låg på soffan och kände mig äcklig när min vän Cami messa mig att "RING AMBULANS JAG KAN INTE SLUTA ÄTA KOMMER ATT VARA SÅ FET TILL SOMMAREN HAR REDAN TRYCKT I MIG EN LITER GLASS OCH EN MASSA FRÄNÄRE" aaaahahahahahaha. (det klassiska sött salt sött salt sött salt en mandarin sött salt sött salt)

skönt att veta att man inte är ensam. vi kommer att var så sjukt småfeta och fabulous!

Publicerad 05.05.2015 kl. 23:01

herregud

var helt nerstressad på morgonen. kom på jobb kl 8 men insåg när jag byggde ihop dagens schema att DET BARA INTE GÅR och höll på att börja gråta. och DÅ. då hände nåt jag aldrig varit med om!

Niko ba, hej det är lugnt, vi köper *insert artist* webbgrafiken utifrån så har du tid att hålla på med vettigare grejer.

jag är så van vid att jag alltid måst göra allt själv att jag krama honom. underbart.

idag har jag jag gjort:

två pressmeddelanden
tre sinkkun
en vinyl
tre annonser
en fb-banner
grafik till en lyriks video
 

nu ska jag ta itu med maija vilkkumaas nya album. hon kommer hit imorgon men till alltur har jag redan allt i huvudet så det är bara att göra. det är dessutom skitcoolt för maija är helt AWESOME. och det är mysigt på officen. jag är ensam här men jag vet att killarna är ännu i studion i sjätte våningen och så. 

och jag har bra flow nu. måla till och med en tavla på veckoslutet. GASP.

Publicerad 04.05.2015 kl. 19:03

hemmet

det börjar arta sig.

Publicerad 03.05.2015 kl. 20:15

bra smak

berätta igår åt Markku att jag en gång var på en hemmafest och där var en katt och jag låg under sängen med katten hela kvällen och vägra prata med nå människor och min dåvarande pokvän skämdes.

"jag sku bara ha varit sjukt stolt över dig. skål."

Publicerad 03.05.2015 kl. 20:11

lördag

vi var på parmiddagsfest igår. det var helt okej men alla var sjukt normala och tyckte att vi är konstiga som hellre sätter pengar på två hyror än flyttar ihop och som inte har barn. alla bara snackaom att skaffa barn och köpa hus i Tusby och vi ba "om spåran inte går dit så far vi inte heller dit tack bara"

gaaaaah. jag älskar Markku med hela mitt lilla svarta hjärta men jag älskar också att ha MITT EGNA UTRYMME. skönt att han är helt likadan. vi var inte länge på festen. vi har sådär att om vi är nånstans och man börjar tycka att meininkin suger så nuddar man vid sin nästipp med handen så den andra ser och det är tecken på att "HITTA PÅ EN URSÄKT SÅ VI SLIPPER VEKE HÄRIFRÅN"

ganska ofta gör vi det samtidigt, så även igår. vi skyllde på flunssa och tog taxi till Milli Miglia och satt där och drack vin tills stängningsdag. fittigt jees.

Publicerad 03.05.2015 kl. 20:03

stora frågor

- om jag sku dö, sku du ta hand om katterna då?

- JA. det sku jag göra. och du håller inte på att dö du din idiot.

- nä nä jag vet men jag ville bara kolla.

Publicerad 03.05.2015 kl. 17:48

strejk

nä nu är det så att jag inte tänker jobba. Lotten sa dessutom åt mig att jag måste vila och sköta om mig och inte bli stressad för det är bara dåligt i längden och inte värt det. det har varit en stressig vecka och nu ska jag bara vara. lite fixa här hemma, bygga ihop några hyllor och gosa med kissorna.

jag tänker börja gå tidigare till jobbet istället, typ till 7 eller 8 (jag bor så nära jobbet att det inte ens är paha, har på riktigt ca 1 minuts arbetsväg, DET ÄR DET BÄSTA NÅGONSIN) då kommer jag att få massor mer gjort under veckan och sen kan jag alltid ta veckosluten lediga.

och så känner man sig alltid så himla fräsch när man stiger upp tidigt. och så ska jag börja varva morgnarna med spinning, min vän Meri brukar gå på spinning kl 07 så det är helt roligt när man har sällskap. varvat med kahvakuula. herregud så roligt det ska bli, kahvis är det BÄSTA! dom har ochså nån springskola men det är på springmatta. och ingenting är tråkigare än att springa på springmatta, urk. ute ska man vara.

känner mig REDAN 3 kilo lättare och 900% effektivare.

Publicerad 02.05.2015 kl. 12:49

Senaste kommentarer

16.03, 21:14hurra av ansan
15.03, 20:21eldprov del 1, 2 & 3 av ansan
14.03, 15:23suck av Fager Dam
14.03, 15:10alkohol av Linn