5:2 repris

senast jag fasta blev jag helt borderline aronektisk. (typ såg bilder på mig själv och blev helt mörkrädd för jag såg ut som skeletor) men jag förja fundera att man mår så himla bra av det och det är ett jättelätt sätt att hålla vikten i schack.

och nu när jag bor i helsingfors igen har jag så mycket annat att tänka på att jag tror inte att jag blir lika skruvad som senast.

i lovisa finns det ingenting annat att göra än att sitta hemma och blir dödligt deprimerad men nu har jag mitt liv tillbaka igen och 5:2 passar ypperligt.

får se hur det går. jag har helt bra feelis. dessutom slängde jag min våg i flytten så jag kan inte väga mig. men aj aj så jeansen spänner.

Publicerad 17.04.2015 kl. 17:21

fredag

ska idag bli intervjuad om mina djupa åsikter vad gäller valreklam. kommer så att göra bort mig.

sen ska jag till banken och diskutera INVERSTERING och FONDSPARANDE. vuxet. fattar ingenting.

 

Publicerad 17.04.2015 kl. 09:26

smoothie-bar

jag släpa min Vitamix till jobbet och nu ska vi börja ha smoothie-bar varje morgon. och så ska vi ha lunchklubb, att vi åtminstone några gånger i veckan lagar mat själv och äter tillsammans.

och så ska vi laga nattmat klart åt dom som jobbar sent i studion.

MYSPYS <3

Publicerad 16.04.2015 kl. 22:47

torsdag

det som också är sjukt siisti på Fried är att i deras studion görs dom mesta av landets skivor och två gånger i månaden har vi produktionsmöte. det är SÅ siisti att få följa med hela processen från början. från att lyssna på en idé till en låt, till att fundera på skivomslaget och precis allt som händer där emellan.

jag känner mig helt otroligt tacksam över att jag får vara med, det är så sjukt siisti att sitta och lyssna på hur topp-producenterna bollar ideér och hur ett album på riktigt föds.

och det bästa är att alla är så glada över att jag är där, jag känner mig så... UPPSKATTAD.  så himla kul.

Publicerad 16.04.2015 kl. 20:11

the Beef is back in town

genast tillbaka till mina gamla tricks

Publicerad 15.04.2015 kl. 15:42

living the dream

idag har varit dagen jag liksom... alltså sådär som man visualiserar att ens live BORDE vara så idag har just varit en sån.

steg upp tidigt, mös med kissorna, drog iväg till en fotostudio helt här runt knuten var vi fotograferade Arnolds nya produkter. det var helt SJUKT roligt! både fotografen och hans assare var helt galet fantastiska typer med helt sjuk humor. och Arnolds produktutvecklare och jag kom i misstag på en massa helt galet bra ideér för kommande kampanjer.

och att vi åt take away lunch från Hoku skadar inte heller. ÄLSKA deras mat.

sen for jag till officen, hängde med bra typer och bestämde färgpaletten för smink för en video (siisti) och gick igenom veckans projekt och konstera att allt är ypperligt.

ikväll far jag med jobbgänget till Tavastia. och jag är den där kiva typen som fixat alla på listan för min pojkvän spelar i bändet.

LOL. denna dag är typ det jag dagdrömde om när jag var 16.

Publicerad 14.04.2015 kl. 17:26

jaa-a

har ni sådär att när man träffar nya människor är man sen helt i panik att dom tycker att man är en total TÖNT?

jag har alltid som feelis. att folk tycker att jag är en tönt, eller sen ännu värre en elak egocentrisk hagga.

sånt går jag liksom och funderar på. nu ska jag mysa med hjördis.

 

Publicerad 13.04.2015 kl. 23:50

Barbie

har DU gamla Barbie-dockor som ligger och skräpar i knutarna? vill du sälja dom åt mig för en installation jag ska göra för ett skivomslag? dom får vara i bra skicka eller i uselt skick, behöver av båda.
Publicerad 13.04.2015 kl. 18:59

hurra

vi känner oss helt galet produktiva på nya officen. JAG ÄR SÅ LYCKLIG! har fått så jävla mycket gjort OCH har så mycket idéer att huh huh. vi har så skön och kreativ miljö där, och alla umgås även på fritiden vilket är roligt.

imorgon far vi på Ronkkus keikka på tavastia. sen kan jag vara pinsam och bara flåsa efter Markku som är på scen hahahaha. han är alltid söt men extrasöt när han är på scen för han ba lyser upp, ni vet musiker, dom mår alltid bäst på scen.

själv blir jag helt illamående av blotta tanken att vara på en scen inför hundratals människor. fy FAN.

Publicerad 13.04.2015 kl. 18:36

omg

TREVLIG FAMILJELUNCH!

 

inga stridigheter, bara bra feelis. och mamma var ba att "ja ja vi har ju nog gjort våra fel och betett oss galet." no shit.

nåmen, skönt att allt är frid och föjd. nu blir det date night med markku.

Publicerad 12.04.2015 kl. 15:55

Seinabo Sey + Ronya

14.4 lönar det sig att komma till Tavastia då allas vår Rasvaronkku lämppär för svenska Seinabo Sey.

Publicerad 12.04.2015 kl. 13:10

då vs. nu

egentligen var det nog bra att vara borta och detoxa på landet i några år.

fem år sen var jag inte intresserad av nåt annat än att festa. ett typiskt veckoslut såg ut sähär:

fredag: har gått upp i vikt igen så panikshoppande av nya kläder så man kan gå ut. orkar inte gå hem och byta kläder, byter om på Loose wc, skippar middag. vin-vin-vin-gt-gt-gt-shottar-shottar-shottar. SJUKT FULL OCH SJUKT HUNGRIG. nattmat från eerikin pippuri eller big mama's. SÅ MYCKET FLOTT.

lördag: sova till kl 17. grym krabbis. krabbismat och tv. vid 20-snåret ringer nån och man far ut på "en". vin-vin-vin-gt-gt-gt-shottar-shottar-shottar. SJUKT FULL OCH SJUKT HUNGRIG. nattmat från eerikin pippuri eller big mama's. SÅ MYCKET FLOTT.

söndag: sova till kl 20. krabbismat. får inte sömn. titta på tv till kl 05.

måndag: VILL DÖ.

herregud jag sku aldrig klara av det där mer. shottar. snägare mat. FY FAAAAAAAN. äckligt.

Publicerad 12.04.2015 kl. 12:45

söndag

där märker man att man är äldre och tråkigare. sprit bara för att det råkar vara fredag eller lördag intresserar inte alls. jag vill bara vara hemma och chilla med kissorna och inreda. (ska sätta upp bilder sen när allt är klart) jag skäms inte egentligen över det mer. att gå och lägga sig kl 22 en lördagkväll är helt fantastiskt.

känner mig mer utvilad än på länge. hemmet är nu en strikt arbetsfri miljö. fantastikt hur det påverkar en. det konstanta dåliga samvetet att "jag borde göra nåt" och stressen och ångesten över att hela tiden vara på sin arbetsplats är helt borta.

snart kommer mina föräldra hit på lunch. hoh hoh. nåväl, dom har till all tur varit på bra humör nu och jag tänker göra mitt yttersta att det inte blir nån strid. jag orkar liksom inte med det, har en galet stressig vecka framför mig och all onödig SKIT är nimenomaan SKIT.

men veckan blir rolig. det blir mer AD:ande av video, denna gång en exploderande dansvideo, har redan lite ideér, hela proddteamet har möte imorgon på morgonen, är grymt peppad. sen är det en massa skivomslag och merchandise som ska göras.. men bara roliga grejer! och har redan ideér för det mesta så det största jobbet är liksom gjort.

vi fick finalverisonen av hukkas och mamas video på fredag, den blev jättefin! kommer ut om nån vecka då singeln släpps.

allt känns bättre nu. flytten är över, hemmet är fint, jobbet är bra. och ikväll ska vi ha DATE NIGHT. det har varit helt sorligt, vi har båda varit så galet trötta och stressade att vi knappt orkat hångla. jag har seriöst varit så trött och stressad att sex med mig denna vecka sku liksom närmast ha varit nekrofili hahahaha.

markku messa mig helt gråtig på torsdag att "han bara är fast på jobbet hela tiden och lider av att han inte har så mycket tid för mig som han sku villa och att detta inte kan fortsätta". så nu ska vi försöka att ha date night åtminstone en gång i veckan. så romantiken inte dör ut under all jobbstress. <3 ytterligare "världens bästa pojkvän" poäng åt markku. (jag vet jag vet VI ÄR ÄCKLIGA)

om vi bara sku ha tid så sku nån weekend-resa sitta bra. men jag tror inte vi har tid. men snart är det sommar då kan man bara åka till Suomenlinna på picnic, det är lika bra det!

Publicerad 12.04.2015 kl. 11:55

lördag

vakna tidigt. tog en promenad, yra på botaniska trädgården, gick på stan (obs köpte inga kläder, bara en torkställning och jordgubbar.).

sen åt jag en megaportion omelett gjord på organiska ägg. den här Mayor's Gym Luomuruokapiiri är toppen! köpte även supergod limpa därifrån. härligt. <3

nu ska jag städa. JAG STÄDAR HELA TIDEN. känns det som. dammsugar varje dag. sjukt beteende.

sen helt random fråga. hur ofta tvättar ni håret? jag tvättar mitt en gång i veckan, det känns liksom konstigt för jag har för mig att alla andra tvättar håret varje dag. är jag äcklig och onormal? hjälp.

Publicerad 11.04.2015 kl. 15:58

mer skryt

Antti Tuisku var på Voice of Finland idag och där på screensen är min grafik. eller jag har alltså designat hans nya logo och "bränd". roligt jobb!
Publicerad 10.04.2015 kl. 21:43

Senaste kommentarer

21.02, 22:51Biffens flörtskola av Kugge
21.02, 21:02män av
19.02, 11:29ångest av Fager Dam
18.02, 09:10buhuhuhuuu av
13.02, 15:46nej. av