ugh

HERREGUD sånt festande. tre dagars mayhem, lördag ver helt galen. GALEN.

nu detox.

har ätit våldsamt hälsosamt idag.

imorgon springtur (hjälp)

på onsdag gym

på torsdag träff med min nya PT + kahvakuula & core

jag sku villa gå ner typ 10 kilo (har fettat upp mig rejält sen förra sommaren) . hade långkjol utan strumpebyxor idag och mina lår är just sådär feta att det obekvämt att vara utan strumpebyxor. JAG HATAR DET. det är så obekvämt att jag får spunk. dallret måste försvinna annars är sommaren förstörd.

 

Publicerad 18.05.2015 kl. 23:19

ugh

alltså jag måste medge att jag nog är lite rädd att gå på jobb imorgon. jag var SÅ PACKAD igår. jag minns typ ingenting efter att vi for till lebonk. är helt SÄKER på att jag varit helt galet pinsam.

hrrrrrrrrrrrrrrrr

på torsdag ska jag träffa min nya PT. sen börjar mitt nya hälsosamma liv.

Publicerad 17.05.2015 kl. 23:35

uhuhuuu

alltså herregud jag har ju haft bloggen i HUNDRA år. här är gamla bilder från servern. CRINGE.

fittigt hår

lärvens med AJ

jocke och jag (fult hår)

min gamla lägenhet

sorligt självporträtt

långt hår

skumppa, ex-pojkvän och klaffen & lotten

kimpulas dop

mer fult hår

glad efter kent konsert

min gamla lägenhet

baby gremlin!!!!!

mer fult hår

spusse

spusse

mer fult hår

random

 

 

Publicerad 17.05.2015 kl. 16:56

urk urk urk

har SÅ infernalisk krabbis. gratis jägermeister borde förbjudas. alla har minnesluckor, folk strippa, var typ ännu full på morgonen. vi släpa oss med våra sista krafter till Vallgård på videoshoot och satt sen i badrummet och mådde illa och tog selfies och skämdes.

jestas. så jag saknat detta. <3

 

Publicerad 17.05.2015 kl. 16:22

dagens fiilis

Publicerad 17.05.2015 kl. 11:34

favorit i repris, kvällen till ära

Publicerad 16.05.2015 kl. 16:18

veckoslut

suck. stön. borde börja jobba. tycker synd om mig själv. SJUKT tråkigt och mödosamt jobb väntar både idag och imorgon. börjar känna mig ganska sliten för jag jobba hela förra veckoslutet också, och på torsdagen fastän det var helg. blä. och nästa vecka blir också sjukt hektisk.

och det har gått SÅ mycke pengar nu på helt onödigt skit som drinks och att äta ute. måst nu skärpa mig.

sunrise avenue keikka idag. sku villa fara men sen går det igen massor med pengar på mat och sprit och stuff. och jag har som sagt jobb imorgon. överväger att bara stanna hemma. är SJUKT trött.

Publicerad 16.05.2015 kl. 11:08

fredag

vi for med jobbgänget till Tavastia och kolla på Sanni, helt sjukt bra.

Maija Vilkkumaa var där och hon ba

LOL jag kom till träningarna glad i hågen och var att "GISSA VA! BIFFEN SKA GÖRA MITT NYA SKIVOMSLAG!!!" och dom ba "hej comoon hon gör ALLAS skivomslag, känn dig nu inte så speciell."

ahahahahahaaa. helt bäst.

Publicerad 16.05.2015 kl. 02:46

smiiiiis

jag ska jobba både imorgon och på vecksolsutet så jag tycker sjukt synd om mig själv men till alltur så fick jag höra att vi ska med jobbgänget fara på Sunrise Avenues keikka på lördag och sen efterfest. ska bli helt kung, har inte sett killarna ordentligt på FLERA ÅR. och det helt sjukt att min pinsamma Roxette-älskande kompis Samu är liksom nånslags superstjärna i Tyskland. LOL.

 

Publicerad 13.05.2015 kl. 17:34

GAAAAH

alltså jag har nog verkligen fått en jackpott. markku är helt BÄST. han är snäll, han är smart, han är rolig, han är nördig, han är intressant, han är kreativ, han är snygg, han är sexig, han är empatisk, han älskar katter, alla hans vänner är fantastiska, han har ett supercoolt jobb, han är en musiknörd, han tycker att jag är bäst i hela världen, vi hatar samma saker (barn, dikter, vete), han är aldrig needy och ger mig utrymme, han sku aldrig vara svartsjuk för han litar på mig, han förstår att jag jobbar mycket och gnäller aldrig om det för han jobbar lika mycket själv, han tycker att mitt gröna hår är coolt och att mina tatueringar är snygga och att "när du svär så låter det snäppet bättre än när andra gör det för du liksom MENAR det."
Publicerad 12.05.2015 kl. 19:51

den slemmiga bloggen

det börjar gå helt överstyr med romantikäcklet jag vet. förlåt.

kom just hem och var redan färdigt deprimerad över diskhögen som väntar. gick in i köket bara för att märka att allt var skinande rent och diskmaskinen var fylld. notera även att sängen var bäddad.

 

världens bästa pojkvän har varit i farten. <3

 

Publicerad 12.05.2015 kl. 19:41

aaaaaaaaaaw

det första jag såg när jag vakna idag:

finns det liksom nåt sötare än en man som SOVER MED EN SOVANDE KATT I FAMNEN?!?!

nä.

Publicerad 12.05.2015 kl. 16:59

jag döööööööööör

min måndag börja med att jag får skriva synopsis för en musikvideo och komma med förslag på det visuella och the works. JAG DÖR.

och imorgon får jag vara hela dagen på Veli Creatives studio och jobba på en animationsvideo, helt hands on. kommer att lära mig MASSOR!

jag har nu bestämt att jag ska lära mig både Premier Pro och After Effects så jag kan börja göra fabulösa videon men fabulös grafik. känns liksom att print håller på att dö ut och man måste utveckla sig själv.

och hur bra tur har jag som sen bara faller ner i en arbetsstol på ett skivbolag som vill att jag ska göra videon åt dom?! inget är mer motiverande och mer lärorikt än att bara göra.

och jag känner att jag är i en så sporrande miljö att det kommer att gå jättebra för jag känner att om jag har svårt med nåt är det bara att be om hjälp, och samtidigt litar dom så mycket på mig att jag själv får sån fiilis att "vittu det här fixar jag!!"

FANTASTISKT.

Publicerad 11.05.2015 kl. 10:06

blind date

eftersom vi tycker att det är så roligt att vara ihop är vi nu dom där jobbiga typerna som tvingar våra kompisar på blind date.

så. nu. vi har fixat ett par på blind date och det sker nästa fredag. jag ska beställa bord åt dom men VAR? har nån att rekkomendera nån mysig restaurang i stan som passar för blind date? och helst inte svindyr.

Publicerad 10.05.2015 kl. 22:00

håret

OCH TITTA. älskar mitt nya mintgröna hår. det helt kung att int behöva klippa och färga håret själv mer. skönt att inte se SÅ retard ut mer. men jag vill ha lååååånt hår. har ätit Viviscal men det gjorde ingenting. Biotin gjorde ingenting. nu har jag ätit Hairfinity men det får man ba finnar av. gaaaaaah. vill ha långt hår nuuuuuuuuuuuuuu.


Publicerad 09.05.2015 kl. 16:09

Senaste kommentarer

23.04, 21:18suck av en som läser
16.04, 13:29suck av Kugge
11.04, 23:45lördag av tommix
07.04, 07:32fest av Linn
02.04, 11:18... av ansan