IMORGON

har jag dejt klockan 17.30. är helt knäckt och har ingen lust att gå för är helt att "VARFÖR?! DET SKITER ÄNDÅ PÅ SIG."

har ändå preppat bra. har svullat i mat hela veckoslutet, idag var jag och gästa mina kompisars kick-ass feminist podcast (mer om det senare, dom har release 14.2, will be epic), var på vin med min bästis och nu äter jag röstipotatis och ketchup för det är ju som vi alla vet bästa dietmaten. gud så jag älskar potatis. potatis for lyfe.

är även garderad imorgon, min bästa killkompis* ska föra mig på lunch och sen komma till officen och hänga med mig tills jag ska på dejt så jag inte exploderar. vi fixar samtidigt på hans nya musikvideo så jag lintsar inte från jobbet om nån undrar.

eftersom jag sannerligen har ingenting att förlora tänker jag inte klä upp mig, jag tänker inte låtsas att jag är rökfri eller nykter och jag tänker vara precis så nolo som jag vill. sen får det gå hur det går. mina förväntningar är typ -76729272. jag är typ nöjd om han ens kommer dit och inte har två huvud och tentakler.

sen lite random men mina öron är i lås. hoppas jag inte vaknar och är döv.

*innan ni frågar "varför blir ni inte ihop" påpekar jag att även hans fru är en nära vän och deras barn bland dom få 3-åringar jag tycker om.

Publicerad 31.01.2017 kl. 22:57

planer vs. riktiga livet

"på måndag ska jag stiga upp tidigt och äta hälsosamt och sen fara på gym efter jobbet"

vaknade på morgonen och kände mig febrig, sov till klockan 10. jobbade hemifrån. åt 3 kilo pasta till lunch, baka en banankaka. avbokade spinning-timmen för ni vet FLUNSSA."

jag är en sorlig, sorlig förlorare.

Publicerad 30.01.2017 kl. 17:25

söndag

helt sjukt rolig kväll igår. träffa på dagen en min kompis och sen ba stötte vi random på en massa andra vänner och kaffe blev middag och middag blev vin i stort gäng. BÄST.

nu ska jag äta sushi och choko hela dagen så jag ser extra svullen ut på min dejt. 

Publicerad 29.01.2017 kl. 15:55

dejt

ush. dejt på onsdag. jag vill inte jag vill inte jag vill inte.

ja ja, jag vet jag är löjlig. jag är arg när ingen vill gå på dejt och sen när nån vill så får jag ångest och vill själv göra ohare.

aldrig är det bra.

nu Vegemessut, bäst ju att fara på matmässa och svulla så jag är i shape till onsdag.

Publicerad 28.01.2017 kl. 13:14

stööön

min kompis som sku fixa dejten har nu helt glömt hela grejen så en min ANNAN kaveri som också känner jappen satt mess åt honom om saken. så nu tror han att jag är nån desperat psykopat.

dethär är HEMSKT. jag tänker inte gå på dejt med NÅN. jag har choko och vin hemma. jag behöver ingenting mer!

Publicerad 27.01.2017 kl. 14:27

nya vänner

jag är sjukt aktiv på instagram (hello kattbilder) och det har lett till att jag fått en massa nya vänner. folk har messa mig att "sorry om jag är weird men jag har en fiilis att vi kunde vara kompisar".

en av mina "nya vänner" bor i London, jag var där i november, och hon kommer hit över veckoslutet nu imorgon (aj satan så vi ska skälla på män och gråta i vinglasen) och på sommaren när Tears for Fears spelar i Hyde Park åker jag till London igen, köpte just konsertbiljetterna. (TEARS FOR FEARS!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN! har väntat på att se dem live i 20 år)

min andra "nya vän" bor helt här i helsingfors och vi träffades första gången förra veckan och skratta så mycke att jag hade sjuka magmuskler.

det är sjukt siisti att få nya vänner i vuxenålder!

i detta inlägg sa jag ordet "vän" 6 gånger.

Publicerad 27.01.2017 kl. 00:30

epidemi

Publicerad 27.01.2017 kl. 00:30

aj jaha

här har jag varit sur och nu visa det sig att min kompis inte ännu hunnit fråga jappen att när det passar för honom att gå ut.

hoppsan.

 

 

Publicerad 26.01.2017 kl. 14:20

tänka positivt

men jag ska inte gnälla.

bortsätt det dystra faktumet att jag aldrig mer får ligga eller ens fyllehångla är allt riktigt bra.

jag har fått egen office på EMI Capitol, jag har haft utställning, jag har roliga radio- och podcastprojekt på kommande, jag ska resa till Nya Zealand och Fiji nu på våren, London och Dublin sen på sommaren, kissorna mår bra, pappa mår bra, vi har mycket jobb och min nya lägenhet på Busholmen är såååååå fin. jag älskar Busholmen. bästa hoodsen.

och jag har inte varit ätstörd på över ett år. när mamma dog så hände nåt, jag liksom insåg att det är så dumt att sätta tid på att tänka dåligt om sig själv. förut tänkte jag alltid att ätstörningen är en del av mig och jag slipper aldrig av med den men nu är den bara borta. POFF. jag kan äta hur mycket som helst och må bra fastän jag är proppad, förut gick jag och spy direkt, eller åtminståne ville göra det. och jag kan ha godis hemma. sådär att jag har konfektaskar och chokoplattor som håller i månader. förut åt jag upp allt på en gång. så fastän jag inte smal så känner jag mig friskare än på väldigt länge.

klart jag lider av att inte vara snygg enligt samhällets kriterier men jag tycker liksom ändå att jag är helt okej. eller nåja lider. är mest arg.

så det att man nu int har män flåsandes efter en är väl helt egalt. hellre nu såhär än att jag sku vara populär men men bo i en crackhåla och ha bulimi.

 

Publicerad 26.01.2017 kl. 00:22

ihop med mig själv

stön.

min kompis som ville fixa dejt åt mig har inte hört av sig så jag antar att det inte blir av. är så less att jag inte ens orkar fråga.

det är nu smärtsamt klart att ingen vill gå på dejt med mig så jag tänker sådär att jag ska ta mig själv ut på dejt varje dag. så jag städa lägenheten, laga sushi bowl, åt lite choko.

och så har jag äntligen inrett mitt (enorma) badrum så det är värsta SPA-himmeln.

nu ska jag dricka lite vin och gosa med Hjördis. 

Publicerad 25.01.2017 kl. 20:07

småfet

annat jag är störd på är att det känns att när man är smal så vill alla jappar ha en men HERREGUD om man går upp en 10-15 kilo så är man plötsligt helt utanför samhället.

vad är liksom skillnaden på en kjol i storlek 38 och 44, nå 10 cm? TYP INGENTING.

jag har nu som sagt slutat banta. vilket intressant nog har fört med sig att jag gick lite ner i vikt och har nu varit samma i typ 1 år. går inte ner, men går inte upp. vet inte vad jag väger men är storlek M-L. och det är jag helt sjukt nöjd med, för mitt problem har alltid varit att jag bara gått upp och upp och upp och haft en total känsla av att jag inte har nån kontroll över det. och sen har jag såklart börja hetsbanta och supersnabbt gått ner 40 kilo.

jag kan inte vara smal och frisk i huvudet. jag blir helt jävla ätstörd och börjar hata mig själv. när jag är smal känns det att jag är rädd att nån bara prickar mig med en nål så pöser det sanna jaget ut. vilket det ju sen ganska snabbt gör för jag klarar inte av att hålla vikten nere.

så jag har nu bestämt att jag är småfet och nöjd. känns SÅ bra att int fundera på vad man får och inte får äta hela tiden. på söndagar brukar jag beställa helt sjukt mycke mat från Wolt och ba äter och kollar på film hela dagen. det är såååååååå bäst. 

men det attraherar inga män direkt, tyvärr. det känns att alla män män vill ha nån med typ perfekt kropp. skit samma hur bra stil man har eller hur rolig och cool man är. om man är småfet så sätts man direkt i kompisfacket.

och liksom TÄNK. jag har på allvar fundera att dejterna som gjorde ohare typ gått förbi stället och sett mig och varit att "nej fy fan så gris". KELA. det är ju helt absurt att tänka så men jag kan int hjälpa det. 

jävla skit samhälle.

Publicerad 24.01.2017 kl. 23:34

snällhetsfällan

egentligen har jag ingen rätt att gnälla. det är ALLTID jag som saboterar förhållandet.

nu en snabb självanalys om varför det alltid skiter på sig.

- även om jag är småfet, klipper håret själv och alltid är täckt av katthår är jag EXTREMT ytlig. inte sådär att mannen måste vara fysiskt perfekt, det bryr jag mig inte om. men stilen måste vara perfekt. skorna måste vara av rätt märke, stilen måste vara bra. och det är kanske int helt bra att välja sin partner bara utgående från deras coolhetsfaktor. social status är också viktig för mig (JAG LÅTER HEMSK JAG VET).

- när jag väl sen blir ihop med nån faller jag snabbt in i en fälla av att fixa middagar och köpa fina presenter och vara en allmän pushover. sen är det helt omöjligt att slippa bort ur denna "snällhetsfälla" och man är helt fucked och inser tillslut att man är en hemmafru/slav. 

- jag KAN inte prata känslor. jag hatar hatar hatar det. så sen när snällhetsfällan lett till bitterhet som leder till att man inte vill ha sex mer för man typ hatar mannen redan vid det här laget så vill jag inte prata. och eftersom jag är sjukligt konfrontationsrädd dumpar jag mannen via sms eller liknande.

det här med snällhetsfällan är alltså där var allt börjar gå åt helvete. jag kan inte heller skylla mina ex för det för det är jag själv som skapat problemet och dom har sen bara trott att jag ÄLSKAR att laga middag och gå till matbutiken och städa och byka deras kläder och "nej gulle jag ba suger av dig du behöver inte bry dig om mig". jag blir liksom helt patetisk.

vilket är helt weird för annors är jag än total bitch.

Publicerad 24.01.2017 kl. 23:08

dejt med mig själv

tänker gå på torsdag på dejt med mig själv istället. jag för mig själv till sushibuffa och sen bjuder jag mig själv på vin och går och köper en ny parfym åt mig själv.

ät skit alla män. SUSHIBUFFA!

 

Publicerad 24.01.2017 kl. 20:48

nobb nummer 3

min kompis som sku fixa mig på dejt med sin mans kompis sa att hon sku kolla med honom igår men hon har inte hört av sig.

han har garanterat googlat mig och hittat nåt hemskt. jag visste ju att min karriär inom dvärgporr skulle komma tillbaka och bita mig i röven.

groomar nu alla (dvs en) singla män på jobbet. snart är det ju emma-gala igen vilket betyder gratis sprit och desperation som bara finns på efterfestens efterfest.

Publicerad 24.01.2017 kl. 20:37

fläskångest

eftersom jag nu bor på Busholmen så går jag mycket mer och är inte helt lika fet som jag brukar vara, och orkar inte heller riktigt bry mig.

mina ca 10 överlopps kilon betyder att jag kan svulla i sushi, pizza, vin, godis och chips och det är ju för helvete LIVET. jag totalvägrar att banta. men jappen jag kanske ska på dejt med lär vara i sjukt bra kondis för han går på gym.

och ÄNNU värre än att gå på dejt med nåt monster är ju att man själv är monstret på dejten.

mitt enda hopp är att han är en feeder.

Publicerad 23.01.2017 kl. 23:21

Senaste kommentarer

23.04, 21:18suck av en som läser
16.04, 13:29suck av Kugge
11.04, 23:45lördag av tommix
07.04, 07:32fest av Linn
02.04, 11:18... av ansan