Tom of Finland

ja vi var alltså på premiären för Tom of Finland filmen. SÅ HIMLA BRA. medger att jag grät och hade mig för den var så fin. gå och kolla den!! 

 

Publicerad 13.02.2017 kl. 22:52

måndag

helt basic måndag ni vet. går på bio, stöter på bekanta ansikten.

AS IN JEAN-PAUL GAULTIER.

perus. :D

Publicerad 13.02.2017 kl. 22:48

rage

grrrrrraaaaaaaahhhhhhh jag är så ARG. man KAN inte bara säga åt nån att "hej btw är skitkär i dig men it is what it is så inget kommer att hända". DET ÄR JU HELT SADISTISKT.

JAG HATAR ALLA.

 

Publicerad 12.02.2017 kl. 23:16

nej.

jappen som jag var på katastofdejt med hade messa en vår gemensam kompis och undrat om jag skulle vara intresserad att gå på öl.

intressant med tanke på att han efter vår dejt messat samma kompis och sagt att "det var den värsta dejten någonsin"

ät skit psykopatjappe.

Publicerad 12.02.2017 kl. 23:05

the botten is nådd

kolla på filmen Serendipity och typ ba grät mig igenom hela filmen.

jag är säkert sjuk.

 

 

Publicerad 12.02.2017 kl. 23:02

gnäll

nästa vecka blir helt asig.

har sjukt mycke jobb och en filmpremiär och efterfest på måndag, vändagsmiddag på tisdag, dj-keikka och sen teenage fanclub på onsdag, after work med en bekant på torsdag, barhopping med en bekant på fredag, middag på lördag.

är helt knäckt. folk tror att jag är jättesocial för jag kan fejka det bra men det är en enorm effort för mig. och en hel vecka utan nån egen tid är rent ut sagt ett totalt helvete. 

en massa människor, både vänner och bekanta, har plötslig hört av sig och vill umgås med mig men jag vill inte. samtidigt som jag inte klarar av att säga nej för vill inte vara elak.

eftersom jag uppfattas som en "rolig och underhållande" person hamnar jag också ofta i den rollen att jag pratar och håller igång konversationen medan den andra bara lyssnar. seriöst, ofta känns det som att jag är nån stand-up komikser som kallats på plats. det är så satans jobbigt och det tar så mycke energi.

och såhär har det nu varit i flera veckor, har bara haft nån enstaka hemmakväll. jag är sjukt trött.

Publicerad 12.02.2017 kl. 16:39

söndag

har naturligtvis obsessa och fundera på den här jappen som berätta att han har varit kär i mig i hundra år hela veckan. var ganska på pickalurven igår när jag kom hem och satt NÄSTAN mess åt honom. TACK GODE GUD så fatta jag sen ganska snabbt vilken sjukt dålig idé det är.

tänker nu ba glömma hela juttun. distrahera mig med annat. inte tänka på män ALLS.

har till alltur en massa att göra och har märkt att illustrationsjobben ofta blir sjukt bra om man har hjärtesorger så jag ska nu utnyttja situationen och vara kreativ. 

Publicerad 12.02.2017 kl. 13:23

LOL

var ute med en tjejkompis igår och stötte på en vän jag känt sjukt länge men som jag nu inte sett på typ ett år och hon ba "aj va roligt, det här är din flickvän?" aaahahahahaaa! kiva! nu tror alltså folk att jag gett upp män totalt. :D

oh well, om det bara vore så lätt.

 

Publicerad 12.02.2017 kl. 13:19

dagdrömsobjekt

jag måste nu bara spy ur mig vad som hände på lördag för det var så weird.

en jappe jag känt via jobbet i några år berätta åt mig att vi träffats över 10 år sen på en konsert och att vi då hängde hela kvällen och han försökte poka mig desperat hela kvällen.* jag minns ingenting och har dessutom alltid varit trög att fatta om nån stöter på mig och isynnerhet när jag var yngre så tänkte jag att ingen vill ha mig.

behold fylleconfession: "jag har tänkt på dig så mycket sen den kvällen, att du var the one that got away."

WOOOOOOOOOOOOOOOOW.

han är naturligtvis gift och livet har gått vidare och ingenting hände men WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW. 

tänk att äckliga jag är nåns objekt för dagdrömmerier om vad som kunde ha hänt.

ides inte säga åt honom att ifall han hade lyckats poka mig då 10 år se så sku jag antagligen ha krossa hans själ på två veckor. han må nu ha sin underbara fantasibild om mig.

*grattis jag, han är helt satans het. har verkligen haft noll koll.

Publicerad 10.02.2017 kl. 01:27

kompisdejt

var på middag och drinks med en av mina bästa killkompisar. han är också singel så vi prata såklart mycket om det här med dejting och relationer och stuff. och hur synd det är att man int kan välja vem man blir kär i. liksom hur enkelt sku det int vara om man bara kunde trycka på en knapp och bli kär. 

vi har känt varandra i hundra år och vill ganska samma saker av ett förhållande och älskar varandra innerligt (som vänner) och är båda singla men när det int gnistar så gnistar det inte.

vilket ju är synd men så är det. man kan inte VÄLJA vem man blir kär i, det bara händer.

Publicerad 10.02.2017 kl. 01:23

buuuu

varning: spoiler alert

filmen Bridget Jones Baby var nu på iMovie som hyrfilm så jag kolla den. OJ SATAN VAD ARG MAN BLIR.

filmens point var pretty much att som kvinna är man ingenting om man inte har man och barn. och vad är det för sjuklig människa som för dagbok om sin vikt? eller blir sur på att det är en protestmarch för KVINNORS RÄTTIGHETER just när hon ska föda så hon får ingen taxi. 

blir så less.

Publicerad 07.02.2017 kl. 22:05

hm

det hände en grej (som jag inte vill skriva om pga den andra involverade parten) men det att ingen sku tycka om mig och att jag är en total looser är INTE sant.

det finns hopp.

Publicerad 05.02.2017 kl. 19:18

härligt

Emma-galan var FANTASTISK. jag har varit där många många år i rad men i år kändes roligare än vanligt. alla var på så genuint bra humör. och Vesala vann en massa pris och tacka även mig i sitt tal, det händer ALDRIG att skivomslagsdesignern nämns så jag var jätteglad.

underbar kväll, underbara människor.

eferfestens efterfest var som vanligt på vår studio. precis som förra året var Paperi T där och precis som förra året våga jag int prata med honom. kanske nästa år.

Publicerad 05.02.2017 kl. 19:15

Emma-gala

snart ska jag gå till officen. vi har bokat make-up artist som ska göra oss heta inför kvällen, sen blir det etkon på Universal och sen Emma-gala.

jag är inte sådär 100% into på att gå på fest men det är mest jobb, man måste mingla.

men jag ska försöka vara positiv och ha roligt. vet att mitt ex är där så är nu lite "voj vittu" men sånt är det. har klackar ikväll så jag är längre än han, funderar liksom att om jag har fysisk övermakt så är det bra. LOL.

Publicerad 04.02.2017 kl. 11:53

det finns hopp

en min bekant, eller kompis eller vad man nu sku säga, vi har jobbat ihop och ses alltid på industrifester och kommer bra överense, han är skitrolig.

anywho vi sågs igår i arbetets tecken och for sen på middag* för vi var så hungriga och snacka jättemycke om dethär med dejting och relationer och skit. han är också singel så jag fråga hurdan hans drömbrud sku vara och till min stora förvåning sa han att det viktigaste är att hon är rolig och har bra humor och att det finns en gnista. nån som är genuint sig själv. och att utseendet spelar ingen roll, det är karisman som räknas, nån kan liksom vara otroligt vacker men utan karisma spelar det ingen roll. 

jag har alltid tänkt att män först tänker på utseende och sen resten. så det var VERKLIGEN skönt att höra att den här jappen som själv är supersnygg och cool och säkert har en massa bimbon efter sig vill ha nån RIKTIG brud och fattar att yta är precis bara yta.

kändes också bra efter alla hemska dejtingdisasters att prata med en man om det, vet ni. som är i samma sits men det andra könets synvinkel liksom. 

det finns alltså hopp.

* servitrisen trodde att vi var på dejt så hon hämta ett ljus åt oss och våra matportioner hade hjärtan karvade av morötter som dekoration. vi repee ganska ordentligt åt ironin.

Publicerad 04.02.2017 kl. 11:38

Senaste kommentarer

20.06, 12:35söndag av
12.06, 20:52möglig söndag av ansan
02.06, 13:09bläbläblä av Sabrina
01.06, 17:08bläbläblä av