some-paus

jag har nu bestämt att försöka få lite mer lugn och ro och positivitet i livet så har nu paus från Facebook. Instagram älskar jag för det är bara katter och rosa fluff.
Publicerad 02.02.2017 kl. 23:35

lite dåligt, lite bra

vilken hemsk, HEMSK morgon. var helt kvaddad över dejten from HELL. grät hela vägen till jobbet för jag mådde så dåligt och kände mig så äcklig och misslyckad.

men behold.

en massa människor messa bara för att säga hur mycket dom tycker om mig. en kom till officen och hälsa på. alla mina jobbkompisar krama mig.

och inte bara en utan TVÅ killkompisar hörde av sig och sa att dom skäms för hela mänskligheten så nu har jag två dinner dates med jappar som jag vet att är guld. och skit skillnad att det inte är nåt romantiskt*. bara att klä upp sig och gå på fin restaurang i bra sällskap blir härligt.

hämtade också min Emma-gaala klänning idag, Teemu Keisteri för Ivana Helsinki. den är sååååååååååååå fin.

är ändå rädd att lördagens Emma-gala blir en total katastof, den här veckan har inte varit bra och jag har en känsla av att jag inte riktigt ännu nått botten.

*ena är DEFFA inte. andra är jag inte så säker på men hans förra flickvän var fotomodell så liksom LOL. vem vill gå från Cindy Crawford till en potatis?

Publicerad 02.02.2017 kl. 21:56

HORROR

var på dejt. han var snygg men helt weird.

och SEN. jag va ba att "ja min kompis som fixa oss på dejt sa att du vet mig. och att du tyckte jag är cool"

"öööööh nä. hon sa att att om jag går ut med dig så bjuder du hela kvällen."

 

VA FAAAAAAAAAAAAN.

VA FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN?!

okej needless to say det var hemskt. ringde min bästis och skrek och sen dumpa jag duden och grät i min bästis famn resten av kvällen.

vad lär vi oss av detta?

bästisar är guld. DET är vad vi lär oss.

 

Publicerad 02.02.2017 kl. 01:41

gymråtta

jag vet inte så mycket om min dejt förutom var han jobbar och att han går på gym. jag ser redan dethär framför mig:

- jag går på fitness 24/7. brukar du gå på gym?

- beror på. jag går på Kanniston Leipomo. det är flera hundra meter dit från mitt arbetsrum.

Publicerad 31.01.2017 kl. 23:10

IMORGON

har jag dejt klockan 17.30. är helt knäckt och har ingen lust att gå för är helt att "VARFÖR?! DET SKITER ÄNDÅ PÅ SIG."

har ändå preppat bra. har svullat i mat hela veckoslutet, idag var jag och gästa mina kompisars kick-ass feminist podcast (mer om det senare, dom har release 14.2, will be epic), var på vin med min bästis och nu äter jag röstipotatis och ketchup för det är ju som vi alla vet bästa dietmaten. gud så jag älskar potatis. potatis for lyfe.

är även garderad imorgon, min bästa killkompis* ska föra mig på lunch och sen komma till officen och hänga med mig tills jag ska på dejt så jag inte exploderar. vi fixar samtidigt på hans nya musikvideo så jag lintsar inte från jobbet om nån undrar.

eftersom jag sannerligen har ingenting att förlora tänker jag inte klä upp mig, jag tänker inte låtsas att jag är rökfri eller nykter och jag tänker vara precis så nolo som jag vill. sen får det gå hur det går. mina förväntningar är typ -76729272. jag är typ nöjd om han ens kommer dit och inte har två huvud och tentakler.

sen lite random men mina öron är i lås. hoppas jag inte vaknar och är döv.

*innan ni frågar "varför blir ni inte ihop" påpekar jag att även hans fru är en nära vän och deras barn bland dom få 3-åringar jag tycker om.

Publicerad 31.01.2017 kl. 22:57

planer vs. riktiga livet

"på måndag ska jag stiga upp tidigt och äta hälsosamt och sen fara på gym efter jobbet"

vaknade på morgonen och kände mig febrig, sov till klockan 10. jobbade hemifrån. åt 3 kilo pasta till lunch, baka en banankaka. avbokade spinning-timmen för ni vet FLUNSSA."

jag är en sorlig, sorlig förlorare.

Publicerad 30.01.2017 kl. 17:25

söndag

helt sjukt rolig kväll igår. träffa på dagen en min kompis och sen ba stötte vi random på en massa andra vänner och kaffe blev middag och middag blev vin i stort gäng. BÄST.

nu ska jag äta sushi och choko hela dagen så jag ser extra svullen ut på min dejt. 

Publicerad 29.01.2017 kl. 15:55

dejt

ush. dejt på onsdag. jag vill inte jag vill inte jag vill inte.

ja ja, jag vet jag är löjlig. jag är arg när ingen vill gå på dejt och sen när nån vill så får jag ångest och vill själv göra ohare.

aldrig är det bra.

nu Vegemessut, bäst ju att fara på matmässa och svulla så jag är i shape till onsdag.

Publicerad 28.01.2017 kl. 13:14

stööön

min kompis som sku fixa dejten har nu helt glömt hela grejen så en min ANNAN kaveri som också känner jappen satt mess åt honom om saken. så nu tror han att jag är nån desperat psykopat.

dethär är HEMSKT. jag tänker inte gå på dejt med NÅN. jag har choko och vin hemma. jag behöver ingenting mer!

Publicerad 27.01.2017 kl. 14:27

nya vänner

jag är sjukt aktiv på instagram (hello kattbilder) och det har lett till att jag fått en massa nya vänner. folk har messa mig att "sorry om jag är weird men jag har en fiilis att vi kunde vara kompisar".

en av mina "nya vänner" bor i London, jag var där i november, och hon kommer hit över veckoslutet nu imorgon (aj satan så vi ska skälla på män och gråta i vinglasen) och på sommaren när Tears for Fears spelar i Hyde Park åker jag till London igen, köpte just konsertbiljetterna. (TEARS FOR FEARS!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN! har väntat på att se dem live i 20 år)

min andra "nya vän" bor helt här i helsingfors och vi träffades första gången förra veckan och skratta så mycke att jag hade sjuka magmuskler.

det är sjukt siisti att få nya vänner i vuxenålder!

i detta inlägg sa jag ordet "vän" 6 gånger.

Publicerad 27.01.2017 kl. 00:30

epidemi

Publicerad 27.01.2017 kl. 00:30

aj jaha

här har jag varit sur och nu visa det sig att min kompis inte ännu hunnit fråga jappen att när det passar för honom att gå ut.

hoppsan.

 

 

Publicerad 26.01.2017 kl. 14:20

tänka positivt

men jag ska inte gnälla.

bortsätt det dystra faktumet att jag aldrig mer får ligga eller ens fyllehångla är allt riktigt bra.

jag har fått egen office på EMI Capitol, jag har haft utställning, jag har roliga radio- och podcastprojekt på kommande, jag ska resa till Nya Zealand och Fiji nu på våren, London och Dublin sen på sommaren, kissorna mår bra, pappa mår bra, vi har mycket jobb och min nya lägenhet på Busholmen är såååååå fin. jag älskar Busholmen. bästa hoodsen.

och jag har inte varit ätstörd på över ett år. när mamma dog så hände nåt, jag liksom insåg att det är så dumt att sätta tid på att tänka dåligt om sig själv. förut tänkte jag alltid att ätstörningen är en del av mig och jag slipper aldrig av med den men nu är den bara borta. POFF. jag kan äta hur mycket som helst och må bra fastän jag är proppad, förut gick jag och spy direkt, eller åtminståne ville göra det. och jag kan ha godis hemma. sådär att jag har konfektaskar och chokoplattor som håller i månader. förut åt jag upp allt på en gång. så fastän jag inte smal så känner jag mig friskare än på väldigt länge.

klart jag lider av att inte vara snygg enligt samhällets kriterier men jag tycker liksom ändå att jag är helt okej. eller nåja lider. är mest arg.

så det att man nu int har män flåsandes efter en är väl helt egalt. hellre nu såhär än att jag sku vara populär men men bo i en crackhåla och ha bulimi.

 

Publicerad 26.01.2017 kl. 00:22

ihop med mig själv

stön.

min kompis som ville fixa dejt åt mig har inte hört av sig så jag antar att det inte blir av. är så less att jag inte ens orkar fråga.

det är nu smärtsamt klart att ingen vill gå på dejt med mig så jag tänker sådär att jag ska ta mig själv ut på dejt varje dag. så jag städa lägenheten, laga sushi bowl, åt lite choko.

och så har jag äntligen inrett mitt (enorma) badrum så det är värsta SPA-himmeln.

nu ska jag dricka lite vin och gosa med Hjördis. 

Publicerad 25.01.2017 kl. 20:07

småfet

annat jag är störd på är att det känns att när man är smal så vill alla jappar ha en men HERREGUD om man går upp en 10-15 kilo så är man plötsligt helt utanför samhället.

vad är liksom skillnaden på en kjol i storlek 38 och 44, nå 10 cm? TYP INGENTING.

jag har nu som sagt slutat banta. vilket intressant nog har fört med sig att jag gick lite ner i vikt och har nu varit samma i typ 1 år. går inte ner, men går inte upp. vet inte vad jag väger men är storlek M-L. och det är jag helt sjukt nöjd med, för mitt problem har alltid varit att jag bara gått upp och upp och upp och haft en total känsla av att jag inte har nån kontroll över det. och sen har jag såklart börja hetsbanta och supersnabbt gått ner 40 kilo.

jag kan inte vara smal och frisk i huvudet. jag blir helt jävla ätstörd och börjar hata mig själv. när jag är smal känns det att jag är rädd att nån bara prickar mig med en nål så pöser det sanna jaget ut. vilket det ju sen ganska snabbt gör för jag klarar inte av att hålla vikten nere.

så jag har nu bestämt att jag är småfet och nöjd. känns SÅ bra att int fundera på vad man får och inte får äta hela tiden. på söndagar brukar jag beställa helt sjukt mycke mat från Wolt och ba äter och kollar på film hela dagen. det är såååååååå bäst. 

men det attraherar inga män direkt, tyvärr. det känns att alla män män vill ha nån med typ perfekt kropp. skit samma hur bra stil man har eller hur rolig och cool man är. om man är småfet så sätts man direkt i kompisfacket.

och liksom TÄNK. jag har på allvar fundera att dejterna som gjorde ohare typ gått förbi stället och sett mig och varit att "nej fy fan så gris". KELA. det är ju helt absurt att tänka så men jag kan int hjälpa det. 

jävla skit samhälle.

Publicerad 24.01.2017 kl. 23:34

Senaste kommentarer

20.06, 12:35söndag av
12.06, 20:52möglig söndag av ansan
02.06, 13:09bläbläblä av Sabrina
01.06, 17:08bläbläblä av