bästa sommaren ever

kommer att vara småfet men skit i det, sommaren kommer att bli helt EPIC.

- vi har en massa fantastiska skivor som ska ges ut (= sjukt roliga jobb)
- RIDE KOMMER TILL FLOW (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- Markku lova fixa så jag och min arbetskompis Iiu får vara sommarens DJ's på M-bars terass. HELT KUNG. vi ska åka till London på inspirationsresa (viktigt när man är hipster DJ)

Publicerad 05.05.2015 kl. 23:08

sommarfetton

tänkte vara snäll (läs: needy) och köpa bulla från Kanniston Leipomo imorse och sen kom jag till jobbet och alla var på diet / på väg till radion / på låtskrivarläger / just ätit / på möte så jag har ätit en massa bulla (när jag nu ändå köpte dom) + 30 kilo annat skräp.

låg på soffan och kände mig äcklig när min vän Cami messa mig att "RING AMBULANS JAG KAN INTE SLUTA ÄTA KOMMER ATT VARA SÅ FET TILL SOMMAREN HAR REDAN TRYCKT I MIG EN LITER GLASS OCH EN MASSA FRÄNÄRE" aaaahahahahahaha. (det klassiska sött salt sött salt sött salt en mandarin sött salt sött salt)

skönt att veta att man inte är ensam. vi kommer att var så sjukt småfeta och fabulous!

Publicerad 05.05.2015 kl. 23:01

herregud

var helt nerstressad på morgonen. kom på jobb kl 8 men insåg när jag byggde ihop dagens schema att DET BARA INTE GÅR och höll på att börja gråta. och DÅ. då hände nåt jag aldrig varit med om!

Niko ba, hej det är lugnt, vi köper *insert artist* webbgrafiken utifrån så har du tid att hålla på med vettigare grejer.

jag är så van vid att jag alltid måst göra allt själv att jag krama honom. underbart.

idag har jag jag gjort:

två pressmeddelanden
tre sinkkun
en vinyl
tre annonser
en fb-banner
grafik till en lyriks video
 

nu ska jag ta itu med maija vilkkumaas nya album. hon kommer hit imorgon men till alltur har jag redan allt i huvudet så det är bara att göra. det är dessutom skitcoolt för maija är helt AWESOME. och det är mysigt på officen. jag är ensam här men jag vet att killarna är ännu i studion i sjätte våningen och så. 

och jag har bra flow nu. måla till och med en tavla på veckoslutet. GASP.

Publicerad 04.05.2015 kl. 19:03

hemmet

det börjar arta sig.

Publicerad 03.05.2015 kl. 20:15

bra smak

berätta igår åt Markku att jag en gång var på en hemmafest och där var en katt och jag låg under sängen med katten hela kvällen och vägra prata med nå människor och min dåvarande pokvän skämdes.

"jag sku bara ha varit sjukt stolt över dig. skål."

Publicerad 03.05.2015 kl. 20:11

lördag

vi var på parmiddagsfest igår. det var helt okej men alla var sjukt normala och tyckte att vi är konstiga som hellre sätter pengar på två hyror än flyttar ihop och som inte har barn. alla bara snackaom att skaffa barn och köpa hus i Tusby och vi ba "om spåran inte går dit så far vi inte heller dit tack bara"

gaaaaah. jag älskar Markku med hela mitt lilla svarta hjärta men jag älskar också att ha MITT EGNA UTRYMME. skönt att han är helt likadan. vi var inte länge på festen. vi har sådär att om vi är nånstans och man börjar tycka att meininkin suger så nuddar man vid sin nästipp med handen så den andra ser och det är tecken på att "HITTA PÅ EN URSÄKT SÅ VI SLIPPER VEKE HÄRIFRÅN"

ganska ofta gör vi det samtidigt, så även igår. vi skyllde på flunssa och tog taxi till Milli Miglia och satt där och drack vin tills stängningsdag. fittigt jees.

Publicerad 03.05.2015 kl. 20:03

stora frågor

- om jag sku dö, sku du ta hand om katterna då?

- JA. det sku jag göra. och du håller inte på att dö du din idiot.

- nä nä jag vet men jag ville bara kolla.

Publicerad 03.05.2015 kl. 17:48

strejk

nä nu är det så att jag inte tänker jobba. Lotten sa dessutom åt mig att jag måste vila och sköta om mig och inte bli stressad för det är bara dåligt i längden och inte värt det. det har varit en stressig vecka och nu ska jag bara vara. lite fixa här hemma, bygga ihop några hyllor och gosa med kissorna.

jag tänker börja gå tidigare till jobbet istället, typ till 7 eller 8 (jag bor så nära jobbet att det inte ens är paha, har på riktigt ca 1 minuts arbetsväg, DET ÄR DET BÄSTA NÅGONSIN) då kommer jag att få massor mer gjort under veckan och sen kan jag alltid ta veckosluten lediga.

och så känner man sig alltid så himla fräsch när man stiger upp tidigt. och så ska jag börja varva morgnarna med spinning, min vän Meri brukar gå på spinning kl 07 så det är helt roligt när man har sällskap. varvat med kahvakuula. herregud så roligt det ska bli, kahvis är det BÄSTA! dom har ochså nån springskola men det är på springmatta. och ingenting är tråkigare än att springa på springmatta, urk. ute ska man vara.

känner mig REDAN 3 kilo lättare och 900% effektivare.

Publicerad 02.05.2015 kl. 12:49

fredag

borde jobba men fuck it, jag har mens och alla andra har också ledigt -> papagallo-sorbet, pretzels från Lidl (godast just nu) och Netflix tack. far till officen imorgon i god tid istället, ska göra en webbsids-layout, några t-shirt designs och en vinyl (av befintligt material) så det hinner jag nog göra imorgon. och sen på kvällen far vi på middag till en Markkus kompis som bjöd oss dit. PARMIDDAG. hahahaha.

har under dom senaste veckorna konstaterat att dimman som min hjärna varit begravd i nu har försvunnit. jag har länge känt mig öööh svårt att beskriva men liskom sådär att man sku vara lite full hela tiden. svårt att tänka klart och vill bara sova och allmänt äckel. jobbet har varit väldigt svårt. men nu är det helt borta.

jag diagnoserade ju mig själv med depression men nu börjar jag fundera att det kanske inte alls är nåt fel på mig, utan att det var bara ensamheten som tog kål på mig. dom senaste 2 åren var jag ju mer eller mindre ensam hela tiden. jag hade inga vänner i Lovisa, jag jobba hemifrån och såg mina vänner ganska sällan. dom enda jag egentligen umgicks med där var mina föräldrar. det lätta ju lite när jag och Markku blev ihop men vi sågs också bara max en gång i veckan, och att komma till Helsingfors och inte själv bo här kändes jättejobbigt för sen alltid när jag kom hem igen var jag helt knäckt.

utan kissorna sku jag väl ha flippa helt. liksom jag är VERKLIGEN inte n social männsika och jag tycker om att vara ensam men det är helt galet viktigt för ens mentala hälsa att man har jobbkompisar och lunchsällskap och vänner omkring sig.

det där är sånt man inte fattar att uppskatta förrän man förlorar det. nåh. nu är jag här igen och allt känns FANTASTISKT! <3

Publicerad 01.05.2015 kl. 20:29

bileet

vi gillar inte vappen och jag hade både mensvärk och krabbis igår så vi stanna bara hemma. jag underhöll Markku med att läsa upp Cheeks lyriker i dramatisk diktform.

ca 00:30 när vi redan låg i sängen i pyjamas ringde MIN HYRESVÄRD SOM JAG ALDRIG ENS TRÄFFAT. jag blev helt livrädd. min hyresvärd ba "HEEEEEEEEEJ! JAG ÄR HÄR I GRANNEN! VI HAR FEST! KOM HIT OCH DOKA!"

aahahahahahaa. fan sån bra typ. måste uppskatta.

Publicerad 01.05.2015 kl. 16:13

boozing

warner musics tupare. blev introducerad åt folk som "grafiskt geni" och vår "huippugraafikko" och vittu helt absurt. allt jag drömde om när jag var liten.

och det är en absurd känsla när man inser att det man drömde om när man var liten HÄNDER JUST NU.

ush dethär låter skrytigt. men min point är mer det att att man ska jaga sitt drömyrke och om man jobbar hårt så får man det.

men herregud jag så önskar att jag sku kunna ta en tidmaskin tillbaka och berätta åt mitt fula feta 13-åriga jag att ALLT KOMMER ATT BLI OKEJ OCH MER ÄN OKEJ.

stön.

Publicerad 30.04.2015 kl. 01:45

beach 2015

köpte ÄNTLIGEN kort till SatsElixia, far dit ikväll men min vän Laura. roligt med en trainginbuddy.

nu satans ska fläsket smälta!

(förra sommaren var mina jeans storlek 27", nu är dom 29". är miserabel)

Publicerad 28.04.2015 kl. 10:15

tisdag

var ute med min jobbkompis Linda igår och vi drog lite i misstag skumppafylla, helt kung. sen for vi på nån fest vart Markku fick oss in, där var en massa producenter och artister från Tyskland som sku fara på nåt låtskrivningsläger till Sveaborg. sjukt humor typer.

en av dom hade tagit en bild på en PMMP-tavla i Sonys studio och han hade visat bilden åt Markku och var helt att "kolla så SJUKT FIN!!!!" och Markku ba LOL min flickvän har gjort den där." siisti. :D

nu på jobb. det blir en lång dag.

 

Publicerad 28.04.2015 kl. 08:54

fredag

kanske jag är för hård mot mig själv. jag har svårt att slappna av och kan inte säga nej åt jobb, hur skit dom ändå sku vara. Lotten ringde idag och sa att jag MÅSTE lära mig att säga nej, och att priorisera saker, så att jag inte blir helt galen. jag kommer att hoppa in på Piece n Love alltid när det känns som en kul grej (vilket det är!!), men inte så att det går ovanpå andra jobb. det ska kännas roligt!

jag var freelacer jättelänge, och då blir man helt hjärntvättad till att MAN ALDRIG FÅR SÄGA NEJ ÅT JOBB, HUR SMÅ DOM ÄN ÄR. så det är helt inkopplat i min hjärna att jag är en dålig människa om jag pakittar ett jobb.

exempel. jari sillanpääs crew t-shirts. ett jobb vi kan fakturera typ en hundring för. dvs nästan ingenting. jag ba "öööh jag har inte tid, jag är lessen" (obs: FÖRSÖKTE säga nej) och dom ba "men snälla, jari vill att DU och ingen annan designar dom, du är ju BÄST!" "okej... jag gör dom på veckoslutet"

IDIOT.

nåväl. jag får nu bara öva mig på att säga nej, och att inte ha dåligt samvete för det ("FIRMAN GÅR I KONKURS PGA ATT JAG ÄR SÅ HIMLA LAT")

kom just från min office här till grannen var Markku jobbar. han säätar nån spelningresa och jag dricker vin och bloggar. HELT OKEJ.

imorgon ska jag jobba men det är helt okej, det är ett roligt projekt och det är skönt att vara ensam på officen, man får så mycket gjort.

Publicerad 24.04.2015 kl. 18:06

Hukka ja Mama!

videon vi jobba på släpptes idag! man märker nog att tidtabellen var supertajt, men helt fin blev den! jag har gjort grafiken och stylat artisterna tillsammans med min kollega Isadora! :)

 

 

Publicerad 24.04.2015 kl. 18:04

Senaste kommentarer

21.02, 22:51Biffens flörtskola av Kugge
21.02, 21:02män av
19.02, 11:29ångest av Fager Dam
18.02, 09:10buhuhuhuuu av
13.02, 15:46nej. av