kändis

var idag till Akademen för att plocka upp ett ex av HBL, för där är en artikel om mig och katterna. till min förfäran var det en enorm (ful) bild på mig på OMSLAGET. jag var tre gånger större än Melania Trump.

jag tog tidningen och nån random äijä stod där brevid och var att "är det du på omslaget? är du en kändis? kan jag få ditt telefonnummer?"

nej, nej och NEJ.

men bra att veta hur man kunde få kuk om det blir RIKTIGT desperat. bara gå nånstans och stå med tidningen. här nalkas kändisligg!

Publicerad 23.01.2017 kl. 23:14

dejthelvete 2

efter mina Tinder-fiaskon raderade jag appen. 

nån vecka sen fråga en min kompis och hon skulle få fixa mig på dejt med en hennes kompis. då sa jag NEJ men nu när vi sågs på lördagen och hon sa att han är supertrevlig och hennes man komppade så tänkte jag att "okej då". såg dessutom bild på honom, han hade bra stil (VIKTIGT) och ett sånt där utseende att om han är en siisti typ så blir han skitsnygg. ni vet vad jag menar.

dom hade visa bild på mig åt honom och han tyckte jag såg bra ut och till min förfäran sa han också att han nog vet vem jag är. HUR? VARFÖR? gud vet vad det finns för skit på nätet om man googlar, allt från att jag är en alkkis (här) gråt över Kent (här) och allmänna stalkervideon (här) och att jag är en galen kattfanatiker (här)

kanske det är HAN som är stalkern som mördar alla mina andra dejttar?

 

Publicerad 23.01.2017 kl. 23:04

dejthelvete

jag har nu varit singel i ungefär ett halvår.

så jag bestämde mig för att nu äntligen ladda ner Tinder igen. det var ett ENORMT misstag. två dejter nobbade mig. sådär att dom tyckte jag var FANTASTISK och chat hit och dit men dom aldrig kom på dejten. två. TVÅ. vad är oddsen?

aldrig har det kännats mer aktuellt att ligga hemma i fosterställning och lyssna på Kent och snorta rödvin.

men i hemlighet hoppas jag att jag har nån sexig stalker som mördar alla andra som vill gå på dejt med mig.

 

Publicerad 23.01.2017 kl. 21:35

så vad HAR hänt?

jo ni. jag är fortfarande fet och sur. och singel. jag dumpade pojkvännen för nå ni vet hur det brukar gå. plötsligt är man bara där och är så platonisk att man vill gråta.

har också flyttar till Busholmen. jag älskar Busholmen. jag har en enorm balkong (katterna är SÅ nöjda) och ett badrum som är större än mitt förra sovrum.

Publicerad 23.01.2017 kl. 21:33

smygbloggen

jag hade typ glömt att jag hade den här bloggen. sku googla min och Tommix patetiska Kent-video och hamnade här.
Publicerad 23.01.2017 kl. 21:32

ja ja

normal förälder: "oj vad roligt att ni funderar på att flytta ihop!"

min pappa: "men HUR ska du ha råd med en så hög hyra sen när det blir slut?"

det är stunder som denna som jag ska minnas när jag tampas med dåligt självförtroende och minnas att det är INTE fel på mig, utan ett gräsligt inlärt tankesätt pga.. nå just sånt där.

Publicerad 07.02.2016 kl. 19:24

hjälp

jag: "alltså jag vet att vi aldrig ska flytta ihop MEN KOLLA PÅ DEN HÄR LÄGENHETEN"

båda: OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

så på måndag går vi "bara och tittar" och "för skojs skull" och "för att vi är bara lite nyfikna" på en lägenhet.

men lägenheten är så himla fin att där är säkert 70 andra par som vill ha den och två spussen med tre katter är inte så hot stuff.

fastän på papper verkar vi ju nog fantastiska; "musikproducent och art director". LOL

 

("men tänk om jag mördar dig? får nån JAG HAR INGET EGET UTRYMME psykos." "nå det är den tidens problem")

Publicerad 04.02.2016 kl. 21:33

motivation

vet ni vad som funkkar helt bäst som motivation till att förändra sina dåliga vanor? JO ATT HÄNGA UT SIG SJÄLV PÅ INTERNET.

grattis. Biffens lyxfälla är här! http://budgetspaning.ratata.fi/

Publicerad 02.02.2016 kl. 23:42

bra stuff

passligt till slutet av januari har jag redan lyckats hålla mina nyårslöften! - dricka vin med vänner och äta mycket god mat! och apropå mat så är Piece n' Love värsta succén! det är typ svårt att få bord där för det är så proppat hela tiden! är så stolt över Lotten! helt galet siisti!

Meillä on unelma -teamet är nominerade i årets SoMe Awards för Vuoden Someteko så vi far på gala nästa vecka. och så är det ju Emma galan också snart. roligt.

så allt är riktigt bra nu. vilket är roligt men samtidigt jobbigt, tänker liksom att om mamma ens sku ha fått leva ett halvt år till så sku hon ha hunnit vara med om allt det här. komma och äta till PnL, vara med i publiken och hurra på Lieminen i UMK, komma på vår konstutställning. det känns jobbigt. saknar mamma jättemycket.

Publicerad 28.01.2016 kl. 18:19

stuff

mycket kul grejer på gång. ska ha konstutsällning med en kompis i Åbo och Helsingfors i maj. SIISTI. har aldrig haft utställning eller egentligen ens gjort nåt som inte är jobbrelaterat så det blir roligt. Petteri har haft en massa utställningar redan så han är pro. fastän jag känner honon via Arnolds, han är deras produktutvecklare och annors också en känd kock. 

OCH. vår UMK-video är ute. kolla Lieminen här! jag är visuellt ansvarig för projektet, och sköter en del promo också. helt galet att se hur mina skisser och mood board bara liksom kom till liv! liksom att nåt man ritat mittiallt skuttar omkring på scenen!  är mycket MYCKET nöjd. och vänta bara tills showen!! blir helt episkt.

annars har det varit ganska lugnt vilket är bra. mitt blodtryck är så högt att jag har svindel hela tiden och det flimrar i ögonen. det är helt sjukt obehagligt. måste nu äta bättre och stressa mindre, helt klart.

 

Publicerad 25.01.2016 kl. 18:58

FAME

ingen har väl undgått den sorliga nyheten att den coolaste personen som någonsin levat, David Bowie, har gått bort.

jag och min vän Herman.

vi hade en Bowie tribut DJ-kväll på Piece n Love igår, och imorse var jag i Pöllölaakso för Tuomas bjöd in mig till sitt program och snacka Bowie.

ni kan se mig svära i direksändning på nationell tv HÄR.

Publicerad 12.01.2016 kl. 16:49

romantikvarning

igår var jag ute med mina vänner och markku hade hemmafest med sina killkompisar (dom spela brädspel och drack whisky, nördigt).

jag kom hem från krogen vid tre-snåret och damp ner på soffan och fick nästan hjärtattack när ytterdörren öppnades. det var markku som trots att han var trött och aspackad och hade varit HEMMA I SIN EGEN LÄGENHET hade beslutat sig för att rulta hem till mig i kylan för "jag ville vakna bredvid dig".

AAAAAWS. smörigt värre.

Publicerad 03.01.2016 kl. 17:19

hang the dj!

jag och min kompis Samuli har i evigheter snackat om att börja dra en klubb och nu blir det äntligen av! nästa fredag 8.1 klo 18 framåt på Piece n´Love, Nylandsgatan 9, Helsingfors!

Välkomna! (eventet finns HÄR)

 

Publicerad 03.01.2016 kl. 17:15

årets sista tisdag

julen var föga överraskande helt galet hemsk. hjälper ju int att jag annors också totalt hatar julen, snacka just med gänget att det sku vara härligt att fira KOMPISJUL och bara hyra en stor lägenhet i berlin och paina dit över julen och bara laga mat och doka och umgås. men ingens föräldrar går med på det.

slutet av året är annors också för mig tiden så jag ser tillbaka på det gångna året bara för att inse att jag inte fått nåt gjort. jag är (som varje år) missnöjd med mitt utseende, stressad, pank och känner mig sjuk i både kropp och sinne.

iår ska jag ta en annan strategi.

mina nyårslöften sen ca 2003:

- inte slösa så mycket pengar

- gå ner i vikt

- odla håret långt

- inte doka så mycket

- sluta röka

 

MEN. nu tar jag en annan approach.

- förtjäna mer pengar

- acceptera min kropp för det den är och äta mat man mår bra av

- använda mera hattar

- dricka mycket vin i bra sällskap

- sluta röka

 

Publicerad 29.12.2015 kl. 13:08

it's alive!

förra veckan var helt galen. är ganska nöjd att jag överlevde. fick musikvideon klar igår, enlig filen innehåller den 9732 separata ritade sträck. inte undra på att jag har jännetupentupentulehdus (ingen aning vad det är på svenska)

har i två veckors tid jobba på videon nästan non stop och kunden har inte ens kommenterat nåt. ba "okej sätt den framåt". det är ganska typiskt inom vår branch att kunder aldrig tackar eller fattar hur mycket jobb man gjort. nåväl, man är van. är åtminstone själv glad att jag nu lärt mig After Effects såpass bra att jag nu har en sjukt bra grund att fortsätta på. väldigt roligt och intressant program.

sen har vi ett annat stort projekt på gång, vi filma förra veckans onsdag och det var helt sjukt att se hur mood boarden och skisserna jag gjort kom till liv i forma av kläder och koreografi och ljussättning. det blir såååååååååååååå fint. men det projektet är ännu hemligt. :D

den här veckan tar jag det lugnare och sen är det ju jul. hoppas det går snabbt. vill inte alls åka till Lovisa, det kommer att bli helt VIDRIGT.

är annars också helt anti-jul. ifall pappa inte skulle insistera på att fira så sku jag absolut inte ens tänka på julen.

Publicerad 14.12.2015 kl. 13:17

Senaste kommentarer

23.04, 21:18suck av en som läser
16.04, 13:29suck av Kugge
11.04, 23:45lördag av tommix
07.04, 07:32fest av Linn
02.04, 11:18... av ansan