gnäll

Publicerad 12.02.2017 kl. 16:39

nästa vecka blir helt asig.

har sjukt mycke jobb och en filmpremiär och efterfest på måndag, vändagsmiddag på tisdag, dj-keikka och sen teenage fanclub på onsdag, after work med en bekant på torsdag, barhopping med en bekant på fredag, middag på lördag.

är helt knäckt. folk tror att jag är jättesocial för jag kan fejka det bra men det är en enorm effort för mig. och en hel vecka utan nån egen tid är rent ut sagt ett totalt helvete. 

en massa människor, både vänner och bekanta, har plötslig hört av sig och vill umgås med mig men jag vill inte. samtidigt som jag inte klarar av att säga nej för vill inte vara elak.

eftersom jag uppfattas som en "rolig och underhållande" person hamnar jag också ofta i den rollen att jag pratar och håller igång konversationen medan den andra bara lyssnar. seriöst, ofta känns det som att jag är nån stand-up komikser som kallats på plats. det är så satans jobbigt och det tar så mycke energi.

och såhär har det nu varit i flera veckor, har bara haft nån enstaka hemmakväll. jag är sjukt trött.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver?

Senaste kommentarer

20.06, 12:35söndag av
12.06, 20:52möglig söndag av ansan
02.06, 13:09bläbläblä av Sabrina
01.06, 17:08bläbläblä av